|
It is currently Wed Sep 08, 2010 11:27 pm
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Pitanja, predlozi, sugestije?
| Author |
Message |
|
fadeaway
Dedicated
Team: none
LFS: fadeaway
|
 Pitanja, predlozi, sugestije?
Ako vam nesto nije jasno vezano za FBM special, ako imate ideju sta bi moglo novo da se ubaci ili sugestiju sta bi moglo da se promeni ovde je mesto da to ucinite.
|
| Sun Mar 08, 2009 4:55 am |
|
 |
|
fadeaway
Dedicated
|
 Re: Pitanja, predlozi, sugestije?
whiteangel wrote: S druge strane, bojim se da je vec i ovako odziv vrlo slab, te smo mozda trebali nekim dogovorom doci do reshenja kako na najbolji nachin "naterati" nove i nepoznate vozache da se pridruze ovoj manifestaciji. Bas zbog toga sam dodao i S2 vozace, muvao sam se po demo serveru jedno vreme bas dosta upravo iz razloga da vidim zasto je bio slab odziv i dosao sam do zakljucka da jednostavno u ovom trenutku nema dovoljno zainteresovanih i kvalitetnih nasih demo vozaca, verovatno i zbog razloga sto sada svi dosta brze uzimaju S2 nego ranije kad ih je bilo bas dosta. A demo vozacima niko ne brani da se prijave, to sto vozi dosta brzih vozaca treba da im bude motiv da vise vezbaju i napreduju (dobri setupi su okaceni na forum tako da to nije problem), a nikako prepreka da voze ozbiljne trke i na taj nacin skupljaju iskustvo. Niko od nas nije pobedjivao prve ozbiljne trke koje je vozio.. Btw, to "demo" u nazivu je promenjeno u "fbm", prevideo sam da ispravim ovde.
|
| Sat Mar 28, 2009 4:37 am |
|
 |
|
EmptySD
SHD Official skinner
Team: SHD Team
|
Ja se u potpunosti slazem sa misljenjem whiteangel-a. Al posto vidim da je odustato od ideje da to bude demo takmicenje onda je valjda ok 
Last edited by fadeaway on Sat Apr 11, 2009 10:05 am, edited 1 time in total.
obrisano nekoliko offtopic poruka koje nemaju veze sa temom
|
| Mon Mar 30, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
vampire
Site Admin
Joined: Thu Jan 24, 2008 5:02 am Posts: 1527 Location: Beograd
Team: SHDTeam
|
U decembru nema trke?

|
| Fri Nov 27, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
fadeaway
Dedicated
|
Ako budete odlucili da vozite ok, ali proci ce bez mene, poceo sam neshto da radim, u to vreme sam na poslu.. Shex je koorganizator lige, tako da ono, otvori prijave i to 
|
| Sat Nov 28, 2009 5:12 am |
|
 |
|
Fusion.
SHD član
Team: SHD™
LFS: Fusion.
|
Hocemo da zatvaramo ovo? Ionako vise niko nece da vozi  Ima ista ovakva trka na airattack-u valjda svake nedelje, pa mozemo tamo da vozimo ako nam se vozi...
| Mon Dec 07, 2009 10:53 am |
|
 |
|
fadeaway
Dedicated
|
Shtoooo odma mrachish?  E ozbiljno, ne vozimo vishe fbm tako cesto, a i nemamo vishe 30 clanova pa da mozemo glatko sami da vozimo, tako da se do daljnjeg nece voziti.. Necu da kazem da je ova pricha skroz gotova, ali nece biti trka u skorije vreme. Hvala svima koji su ucestvovali na prethodnih 9 trka 
|
| Mon Dec 07, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Fusion.
SHD član
Team: SHD™
LFS: Fusion.
|
Ne mracim jbg, nego sam se smorila... Volim to da vozim, a niko nece vise. Mislili smo Shex i ja da vozimo na kraju onako nezvanicno, ali ja mu i nisam neka konkurencija pa mi je bzvz to. A plus smo cekali onog aliena dida i njegovog drugara da zavrse sa drAfrovanjem --> !top  bilo mi je jadno da ga teram sa servera. I tako, smorili smo se i nismo ni vozili na kraju... Ako cemo vec da nastavimo sa trkama, ja sam za da napravimo nesto malo izazovnije, tipa trka od 2 sata + take over (na priiiimer), da bude to onako timski. Mozemo ladno da se organizujemo sa timovima: SHD, RRT, megaTM, AMT, mozda i SR, SCP... Za svaki tim po 2 vozaca. Bilo bi super, samo treba njih iscimati, a ne cekati da se oni sami (ne) sete da se prijave. EVO ja cu da ih cimam, ako ste vi za! 
| Tue Dec 08, 2009 4:12 am |
|
 |
|
SHEITAN
SHD član
Team: SHD Team
LFS: SHEITAN
|
Zemo zemo, ZA 
| Tue Dec 08, 2009 7:01 am |
|
 |
|
fadeaway
Dedicated
|
Ja lichno nemam vremena/motivacije/svega da organizujem to, ako je neko drugi za, nemam nishta protiv da to organizujete a da za osnovu uzmete ovo takmicenje.. 
|
| Tue Dec 08, 2009 11:32 am |
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|